Min side Meld fra
Kontakt oss

Gratis klima- og energirådgivning til bedrifter

Fredrikstad kommune tilbyr nå gratis klima- og energirådgivning til små og mellomstore eiendomsforvaltere, gårdeiere og bedrifter som eier egne lokaler.

Tilbudet består av fysisk befaring med ingeniør og energirådgiver Knut Olav Knudsen og vil pågå i 2024. Dette er et begrenset tilbud i samarbeid med Klima Østfold. Bestill befaring på nettsiden klimasmart.no

Nå kan små og mellomstore eiendomsforvaltere, gårdeiere og bedrifter få objektive råd om hvordan de kan redusere energibruken, spare strømkostnader og finne klimavennlige løsninger for selskapet sitt.

Tilbudet om befaring med energirådgiver er gratis og uforpliktende. Vi gjør oppmerksom på at «først til mølla-prinsippet» gjelder. Påmelding skjer på landingssiden og utrullingen av tilbudet vil skje regionsvis.

– Tilbudet er en del av kommunens arbeid med klima og energi. Vi skal bidra til kunnskapsbygging og legge til rette for at bedrifter kan drive mer energieffektivt ved å ta klimavennlige valg, sier Grete Rasmussen, miljørådgiver i Fredrikstad kommune. 

Kampanjen er finansiert av Klima Østfold, og arrangeres i samarbeid med Klimapartnere Viken og Simenergi AS. Energirådgivningen er ved ingeniør Knut Olav Knudsen.

Spørsmål til kampanjen kan rettes til: post@simenergi.no.

Sist oppdatert: 03. april 2024