Gjeninnfører kontanter

Kommunen gjeninnfører kontantbetaling ved eldresentrene.

Etter et møte tirsdag 29. januar ble administrasjonen i Fredrikstad kommune og Eldrerådet enige om å gjeninnføre kontantkasser ved eldresentrene på Holmen og Østsiden.

Det var fra nyttår en beslutning om at all kontantstrøm ved kommunens virksomheter skulle fjernes. Men på bakgrunn av henvendelser fra brukere og som representant for de eldre, ba Eldrerådet konstituert kommunaldirektør Wenche Halvorsen i Seksjon helse og velferd om å gjeninnføre bruk av kontanter ved eldresentrene. Kontanter som betalingsmiddel vil nå bli gjeninnført ved eldresentrene på Østsiden og på Holmen.

- Vi ser at den nye praksisen slo uheldig ut for enkelte brukergrupper. Derfor vil kontantene bli gjeninnført ved disse stedene så snart som praktisk mulig. Det vil bli informert om det på de aktuelle stedene, forteller konstituert kommunaldirektør Wenche Halvorsen.

Sist oppdatert: 30. januar 2019