Går til grønt nivå i skole og barnehage

Som følge av lavt smittepress har kommuneoverlegen besluttet at skoler og barnehager i Fredrikstad settes på grønt nivå fra og med uke 25.

Trafikklysmodellen med grønt, gult og rødt nivå beskriver hvilke smitteverntiltak skolene skal følge.

Tiltakene varierer fra tilnærmet normal organisering av skolehverdagen (grønt nivå), til omfattende tiltak med mindre, faste grupper og større avstand mellom elever og ansatte (rødt nivå). Forskjellen på de tre nivåene gjelder særlig tiltakene for å redusere kontakt mellom personer.

Det er opp til hver enkelt kommune å vurdere om smittesituasjonen i deres område tillater at skoler og barnehager kan gå til grønt nivå i trafikklysmodellen.

Les mer om hva grønt nivå innebærer her.

Som følge av sommerferie i skolen fra uke 25 vil endringen i nivå først og fremst ha betydning for SFO og barnehage.

Sist oppdatert: 15. juni 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.