Min side Meld fra
Kontakt oss

Fredrikstad kommune med ny forside

De nye nettsidene gjør det enklere å finne fram. Bruk søk – det er enkelt!

Den nye nettsiden har langt færre elementer på forsiden. Den viktigste endringen er at søkefeltet har fått en helt sentral plass på toppen av siden. Her ligger det også snarveier til det som mange lurer på, for eksempel hvordan det går med vaksineringen og status på smitten i byen. Du er sikkert kjent med å søke fra Google – enkelt, ikke sant?

Mobilvennlig
Nettsiden fungerer like godt på mobilen din som på en pc. Designet er likt utformet med søkefelt på toppen, egen seksjon med de siste nyhetene fra kommunen og en menyknapp på høyre side. Det er her du kommer inn på «Min side» fra mobilen din.

Ryddet i menyen
Menyknappen ligger på toppen til høyre. Her har vi ryddet opp i de ulike menyene som før lå som egne knapper på forsiden. Menyen er utvidet så vi håper det blir lettere å finne frem til det du lurer på om tjenestene fra kommunen. Chatte-tjenesten med Kommune-Kari vil selvfølgelig fortsette å hjelpe deg!

Hva synes du?
En omlegging av nettsider kan være både gledelig og frustrerende for alle som bruker dem. For oss er det viktig å høre hva dere synes fungerer og ikke. Gi oss gjerne tilbakemelding via undersøkelsen som kommer opp fra forsiden eller på epost: tuej@fredrikstad.kommune.no

Målet er at informasjon fra kommunen skal bli lettere tilgjengelig. Vi håper dette er et stort steg i riktig retning.

Sist oppdatert: 17. mars 2021