Fredrikstad kommune i SMART-pitch konkurranse

Under Arendals-uka den 14. august skal Smarte Byer Norge arrangere en såkalt pitch-konkurranse. Å pitche innebærer i denne sammenheng å selge innovasjonsideen sin til tilhørerne på bare få minutter - like kort tid som en heistur tar.

Team Heltid i Fredrikstad kommune har, på oppfordring, sendt inn en pitch til konkurransen, med tittelen «SmartByPitch: Prekesjappe utfordrer frasen «motstand mot endring».

Har du knapt med tid? Er utfordringen kompleks og uoversiktlig? Er der mange ulike målgrupper med ulike interesser og agendaer? Er det behov for å inkludere ulike roller fra ulike systemnivå i kreative utviklingsprosesser? TEAM HELTID fra Fredrikstad introduserer løsningen, - «whole intelligence» Talkshop. Eller som vi sier i den lille verdensbyen – velkommen til PREKESJAPPE.

Les mer her: http://www.smartebyernorge.no/arendalsuka-blog/innovatorene-kommer

Sist oppdatert: 02. august 2018