Min side Meld fra
Kontakt oss

Fortsatt strenge tiltak i Fredrikstad

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Regjeringen har besluttet at Fredrikstad fortsatt skal være omfattet av kapittel 5A i den nasjonale covid-19-forskriften, til og med 25. april.  

Smittetrykket i Fredrikstad og flere nabokommuner er fortsatt høyt. Derfor videreføres de samme strenge tiltakene som ble iverksatt før påske i ytterligere 14 dager.

Det blir gjort en ny vurdering av nivået før den tid. Denne nasjonale beslutningen innebærer ingen endringer for innbyggerne i Fredrikstad.

Det er fortsatt forbudt med arrangementer, treningssentrene må holde stengt og det samme gjelder de fleste butikker.  

- Mine tanker går særlig til dere som frykter for arbeidsplassen, som er i permisjon eller som har blitt arbeidsledig, sier ordfører Jon-Ivar Nygård. 

Ordforer-Jon-Ivar-Nygard-offisielt-web.jpg

Han er også bekymret for de unge som har fått satt livet sitt på vent. Skolene i Fredrikstad er satt på rødt tiltaksnivå til og med 20. april.

- Denne krisen må etterfølges av en ny start for hele landet hvor vi forsøker å ta igjen det tapte og skape ny framtidstro og optimisme sammen.

- I de nærmeste ukene må vi be alle om å holde ut og gjøre en, forhåpentligvis, siste kraftanstrengelse for å komme ut av pandemien, sier Nygård.

Her kan du lese hva som gjelder nå: Les mer her.

Other languages (regjeringens pressemelding).

Sist oppdatert: 10. april 2021