Min side Meld fra
Kontakt oss

For en fantastisk gjeng!

Denne uka får alle ansatte i helse og velferd en symbolsk takk for den ekstraordinære innsatsen de har gjort de to siste årene. Mandag ble de første fruktkurvene kjørt ut.
T19 web.jpg

Janka Ekrem Holstad (f.v) tok seg god tid til en prat med Toril Saug, Janne Forsetlund og Nina Jansen ved Traraveien 19. De satte stor pris på både frukt og besøk.

Direktør for helse og velferd, Janka Ekrem Holstad, benyttet anledningen straks et møte ble avlyst til å kjøre ut fruktkurver og snakke med de ansatte ved to av kommunens avdelinger, nemlig Traraveien 19 og Smedbakken sykehjem. Hun er imponert over innsatsen som er lagt ned i alle kommunens avdelinger gjennom to unntaksår med pandemi.

– Dette er ansatte som har ofret mer enn vi har bedt om. Mange har vært ekstra forsiktige på fritiden for å ikke bringe smitte inn på arbeidsplassen sin. Det er vi utrolig takknemlige for.

Kjøkkenet web.jpg

Ida Stenbekk (f.v), Tes Tekle og Kenneth Olsen ved kommunekjøkkenet pakket fruktkurvene.

Med mye smitte i samfunnet har det vært umulig å holde all smitte ute. Men det kunne vært så mye verre.

– Her har folk jobbet med hjertet utapå uniformen og holdt humøret oppe i vanskelige tider. Det er imponerende.

Over 200 fruktkurver blir kjørt ut til alle avdelingene i helse og velferd denne uka. Både fruktkurven og besøket av Janka slo godt an denne regnfulle mandagen. Direktøren tok seg god tid til å snakke med og lytte til de ansatte. Alle som en var tydelig på at pandemien ikke er over ennå, selv om mange i samfunnet for øvrig kan tenke sånn.

Smedbakken web.jpg

Birgitte Tombre (f.v), Anita Didriksen og Ingrid Green fikk besøk av Janka Ekrem Holstad på Smedbakken sykehjem.

– Nå er det forhåpentligvis siste sluttspurt med korona og deretter skal vi jobbe enda mer med hvordan vi kan gjøre tjenestene våre enda bedre.

 

Smedbakken leder web.jpg

Direktør for helse og velferd i Fredrikstad kommune, Janka Ekrem Holstad og virksomhetsleder Eldbjørg Kleiven ved Smedbakken sykehjem.

Sist oppdatert: 14. februar 2022