Min side Meld fra
Kontakt oss

Flere muligheter for en dukkert

Visste du at dere er flere steder du kan svømme innendørs i Fredrikstad i vinter? Du kan til og med leie bassengtid bare til deg og familien.

basseng.png

De fleste kjenner kanskje muligheten for innendørs svømming på Kongsten. Svømmehallen har basseng på 25 meter x 12,5 meter, og et barnebasseng på 10 meter x 4 meter. Men visste du at bassengene også er åpne på morgen? Tirsdag til fredag, klokken 0630-745, kan du få deg en dukkert før jobb, skole eller andre gjøremål.

– Det er en utrolig frisk og deilig start på dagen i de kalde vintermånedene å svømme noen runder hos oss på morgen. En del ser ut til å tro at morgenbadet ikke er åpent for alle, men det er det absolutt. Morgenbadet er dessuten en veldig fin kombinasjon med badstu, sier badesjef Glenn Andersen.  

Han henviser til Kongstenbadets nettsider for åpningstider og priser. 

Lei eget basseng

Andersen sier at det også finnes andre basseng i Fredrikstad det er mulig å benytte seg av i vinter.

– Fredrikstad kommune leier ut skolebassengene utenfor skolenes åpningstid. Her kan alle booke seg inn, ta med familie eller venner og få bassenget helt for seg selv, forteller han.

Vilkår for leie er at en ansvarlig per 15 deltaker skal ha gyldig livredningsbevis i vann og tilfredsstillende kvalifikasjoner i Hjerte- og Lunge Redning (HLR) og førstehjelp.

– Dette kan være en mulighet for vennegjengen til å treffes samtidig som en får litt mosjon, eller at barna får fortsette svømmetreningen med familien gjennom vinteren, sier Andersen.

Bassengene det er mulig å leie seg inn på er: Borge ungdomsskole. Gaustadhallen, Gressvik ungdomsskole, Haugeåsen ungdomsskole, Rødsmyra skole og Trara skole. Se mer informasjon og book tid. 

Sist oppdatert: 11. november 2021