Hva kan vi hjelpe deg med?

Fjerner bommene i parkeringshusene

I januar tar kommunen i bruk et nytt, helautomatisk styrings- og betalingssystem.

Dette gjelder Apenesfjellet-, St.Hansfjellet- Cityterminalen og Stadion-p-hus. Betalingsløsningen kan også benyttes ved å kjøpe parkering på offentlige parkeringsplasser «ute i gata». -Dette blir først og fremst en forenkling for brukerne av parkeringshusene vår. Hvis du laster ned kommunens nye parkeringsapp, «Fredrikstad P», og registrerer deg som kunde slipper du å tenke på betaling når du parkerer. Kameraer ved innkjørselen registrer bilen din (reg.nr) hvor lenge du har stått parkert og kundens betalingskort vil belastes deretter.

-Er man ikke registrert som kunde vil det være mulig å betale ved de ombygde betalingsautomatene med touchscreen. Her oppgir du registreringsnummeret til bilen din når du drar. Det er også mulig å forhåndsbetale parkering både på automaten og ved bruk av den nye parkeringsapp’n. Dette nummeret er blitt fanget opp av kameraene da du kom og systemet vet dermed hvor lenge du har stått parkert. Dersom man ikke gjør noen av delene vil man få tilsendt faktura i posten, sier parkeringssjef Frode Samuelsen.

For mer informasjon kontakt Parkering og transport på telefon 69 30 61 00

Sist oppdatert: 08. desember 2017