Hva kan vi hjelpe deg med?

Finn frem loppene

Har du ting du ikke trenger som andre kan ha glede av? Bli med på Garasjesalgdagen!

Garasjesalgdagen arrangeres en dag i året, og er et samarbeid mellom Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler kommune. Garasjesalgdagen skal være en anledning til å selge brukte ting fra egen garasje. Gjennom en garasjesalgdag tilrettelegger vi for at disse tingene får et lengre liv hos andre: Gjenbruk forlenger gjenstanders levealder, reduserer forbruksveksten og dermed klimagassutslippene.

I 2017 skal dagen arrangeres søndag 23. april.

Kartet kan brukes på tre måter:

1. Du kan registrere garasjesalget ditt og finne andre garasjesalg på garasjesalgkartet
  2. Lete opp andre garasjesalg
  3. Søke etter gjenstander du er på utkikk etter

– Hensikten med Garasjesalgdagen er å få flere folk til å se verdien av gjenbruk. Brukte gjenstander som møbler, klær, leker og sportsutstyr har stor verdi for andre, selv om du er ferdig med det, sier Anne Skauen, prosjektleder for Garasjesalgdagen i Fredrikstad kommune.

– Garasjesalgdagen er et supplement til bruktbutikker, loppemarkeder og FREVAR. Synes du at du ikke har nok å selge, inviter gjerne med naboen eller venner. Jo flere, jo hyggeligere! Barna kan delta med brukte leker og utstyr, kanskje kan de få ansvaret for servering av kaffe og kake, oppfordrer hun.

Har du ikke garasje? Bruk trappa, hagen eller gårdsplassen! Følg med på Facebook-siden til Garasjesalgdagene for mer informasjon

Sist oppdatert: 13. mars 2017