Faktura - barnehage og SFO

Har du blitt fakturert for plass i kommunal barnehage / skolefritid i 2018?

Ligningsoppgavene for 2018 vedrørende pass og stell av barn vil nå bli sendt digitalt.
Dersom du ikke har reservert deg mot digital post fra det offentlige vil du få ligningsoppgaven tilsendt til din digitale postkasse, Digipost eller E-boks.
Dersom du har reservert deg mot digital post fra det offentlige og heller ikke har digital postkasse, vil du få ligningsoppgaven i Altinn. Du får da melding fra Altinn om dette. Hvis du ikke åpner brevet i Altinn i løpet av 2 virkedager, blir oppgaven produsert på papir og sendes via ordinær post.

Hva betyr det for deg?
Først og fremst vil dette bety at oppgavene kommer fram til deg mye raskere enn tidligere.
Du trenger ikke vente på postgangen. Du har oppgaven lett tilgjengelig når du skal kontrollere oppgaven mot den pre utfylte skattemeldingen som du mottar fra skatteetaten i mars måned.
Dette gjør at vi sparer miljøet, penger og tid.

Avdelingen for kommunale krav ved kemnerkontoret.

Sist oppdatert: 10. januar 2019