Dugnadsgjengen ved renessansehagen på Isegran ønsker flere hjelpere

Fredrikstad kommune er heldig som har en gjeng hageentusiaster som frivillig vedlikeholder renessansehagen på Isegran. De gjør en fantastisk jobb, men ønsker seg gjerne flere hjelpere.

Renessansehagen på Isegran- Å jobbe her er en glede og inspirasjon, men vi trenger flere for å klare og holde hagen som den pryd den er på den lille øya midt i byen vår. Har du lyst og mulighet er du hjertelig velkommen! Ta gjerne med barn, hund eller gode venner. Det er helt frivillig og uforpliktende og koster ikke mer enn den arbeidsinnsatsen vi har overskudd til de dagene vi er her. Og så er det kaffepausen da, som er både viktig og hyggelig, sier Jorunn Disen i  dugnadsgjengen.

Vi luker annenhver onsdag kl. 18 – 20 fra april til september. Hageredskap disponerer vi.

Gjenstående dager i 2018 er onsdag 12. og 26. september.

Ved spørsmål kan du ringe Jorunn Disen, tlf. 413 27 725

Følg oss gjerne på facebook:
Renessansehagen på Isegran

Renessansehagen ved det gule huset på Isegran
Her finner du bare historisk riktige stauder, urter og medisinplanter fra denne tiden etter originale tegninger fra 1740-årene. Erling Johansen tok initiativet til å restaurere hagen i 1985. Isegran eies og forvaltes av Fredrikstad kommune.

Sist oppdatert: 31. august 2018