Nå blir det drop-in for alle!

Resten av uka kan alle som er folkeregistrerte i Fredrikstad møte opp på drop-in for å få sin vaksine.

– Det aller viktigste nå er at vi ikke kaster en eneste vaksinedose, så derfor går vi nå ut med dette tilbudet til alle som er folkeregistrerte i Fredrikstad, sier kommuneoverlege Anne Kristine Nitter i Fredrikstad kommune.

Gotti Nitter.jpg

Fra og med onsdag 4. august er det bare å møte opp utenfor Vaksinasjonssenteret på Dokka 1 på Kråkerøy. Åpningstid er fra 0830-1430 alle dager. Det blir vaksinert så lenge vi har vaksiner.

Onsdag og fredag setter vi Moderna-vaksinen – totalt skal rundt 700 doser settes.
Torsdag setter vi Pfizer-vaksinen – her er det kun 288 doser.

Tilbudet gjelder både for første og andre vaksinedose.

Årsaken er at Fredrikstad kommune har rundt 1.000 doser som går ut på dato denne uka.

Det må ha gått minst 28 dager siden du fikk første dose med Moderna før du får din andre. For Pfizer må det ha gått minst 21 dager.

– Dette er en sjelden mulighet til å få fremskyndet vaksinedosen sin og vi håper folk benytter seg av tilbudet. Fra neste uke er vi tilbake med ordinær vaksinering med timeavtaler, sier Nitter.

Sist oppdatert: 03. august 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.