Dobler antall billetter til Friluftsbadet

Fredrikstad kommune øker taket på antall badegjester på Kongsten fra 200 til 400 fra lørdag.

Kongsten_friluftsbad.jpg

– Etter dialog med kommuneoverlegen ser vi at vi kan øke antallsbegrensingen og fortsatt overholde smittevernreglene. Med 400 personer inne vil folk kunne holde en meter avstand, forteller badesjef Glenn Andersen.

Han forteller at Kongstenbadet ventet på informasjon om neste ledd i gjenåpningen denne uka, og håpet i det lengste på å kunne åpne helt opp.

– Når trinn fire i gjenåpningen er utsatt, er det en god løsning for oss å kunne doble antall gjester. Det er viktig for oss at folk er trygge og får en god badeopplevelse når de besøker oss. Det mener vi helt klart de vil få med 200 flere gjester inne.

Andersen sier at de holder på dagens løsning med forhåndsbestilling av billetter og badebolker.

– Men vi vil utvide hver badebolk med en halv time, forteller Andersen. – Det vil naturligvis ta litt lengre tid å få 400 mennesker inn og ut av badet enn 200 så vi håper de ekstra 30 minuttene kan være et plaster på såret for at noen kanskje må stå litt i kø før de slipper inn, fortsetter han. Badesjefen forteller at 400 gjester fortsatt er under halvparten av antallet som var inne på de beste dagene før pandemien.

– I 2019 hadde vi 900 gjester på flotteste dagene. Jeg gleder meg selvfølgelig til vi kan fylle opp hver krok i badet igjen. Inntil da må jeg henstille alle som besøker oss til å overholde smittevernskravene, holde avstand til andre og holde seg hjemme hvis de er syke. Så er jeg sikker på at de som besøker oss i sommer også vil få en flott badeopplevelse, avslutter han.

Bestill billetter til Friluftsbadet

Sist oppdatert: 08. juli 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.