Min side Meld fra
Kontakt oss

Direktør Ole Sverre Strand slutter

Direktør for virksomhetsstyring og økonomi, Ole Sverre Strand, slutter i kommunen.

Strand begynte i Fredrikstad kommune 1. januar 2021. 

Ole Sverre Strand
Ole Sverre Strand

 

– Det var ikke en enkel avgjørelse å slutte i Fredrikstad kommune. Jeg føler meg priviligert som i snart tre år har fått lov til å bidra inn i utviklingen av det som er en fantastisk fin by, og hvor det skal skje masse spennende også fremover, sier Ole Sverre Strand.

– Jeg kommer til å savne veldig mange gode kollegaer som gjør en fantastisk jobb. Jeg er også takknemlig for å ha hatt et godt samarbeid med alt fra egen leder, lederkollegaer, ansatte, tillitsvalgte og verneombud, og også med utrolig dedikerte, engasjerte og dyktige politikere på tvers av alle politiske skillelinjer i Fredrikstad, sier Ole Sverre Strand.

Strand har siste arbeidsdag i kommunen ved årsskiftet og går til Politiets IT-enhet, hvor han blant annet vil få ansvar for områder som strategi, styring og økonomi.

– I Ole Sverre Strand har Fredrikstad kommune hatt en direktør for virksomhetsstyring og økonomi med solid kompetanse. Han er en leder med fokus på lagarbeid og profesjonalitet, kombinert med gode analytiske og kommunikative evner. Jeg takker for det gode samarbeidet, og ønsker ham lykke til med nye oppgaver innen politiet, sier kommunedirektør Nina Tangnæs Grønvold.

Kommunedirektøren starter nå en prosess for rekruttering av ny direktør for virksomhetsstyring og økonomi.

Sist oppdatert: 13. oktober 2023