Min side Meld fra
Kontakt oss

Dialogkonferanse for utvidelse av kinoen

Fredrikstad kommune inviterer til dialogkonferanse med markedet om å utvide salkapasiteten på Fredrikstad Kino.

kinosjef_WEB.jpg

– Det er flere mennesker i Fredrikstad, økt tilgang på filmer og godt besøk. Dette gir et marked for flere kinosaler her i byen. Det er politisk vedtatt at Fredrikstad Kino skal gis «rammebetingelser til fortsatt å være landets beste kino». Skal vi klare det, må vi vurdere om vi skal utvide, forteller kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.  

– Bystyret har derfor bedt oss gå i dialog med markedet for å se om det er private aktører som kan være interessert i å bygge salene etter våre spesifikasjoner, for så å leie ut til Fredrikstad Kino. Det første steget her er dialogkonferanse, fortsetter han.  

Alle aktører som kan være interessert i å bygge nye kinolokaler og leie ut til Fredrikstad Kino, er velkomne til dialogkonferansen. På konferansen vil kommunen presentere kravene og svare på spørsmål.  

– Dette er en god metode for å kunne plukke opp eventuelle behov og ideer i en tidlig fase, før vi legger frem sak for bystyret med anbefaling, eller ikke, om å utlyse en konkurranse om etablering av kinosalene, forklarer Dag Marius Andersen ved prosjektutvikling bygg i Fredrikstad kommune.  

Han forteller at noen av kravene til en eventuell utbygger vil være 4-6 saler sentralt i Fredrikstad i tilknytning til næring, handel, spisesteder, offentlig kommunikasjon og kulturtilbud.

– Etter dialogkonferansen inviterer vi leverandørene til påfølgende én til én- møter. Så vil vi samle erfaringene fra dette og legge fram en sak for Bystyret til beslutning før vi eventuelt utlyser en konkurranse, sier Andersen.  

Hva: Dialogkonferanse
Dato: 27.9.2021
Kl: 08:30
Sted: Fredrikstad kino, Sal 1

Se invitasjon til dialogkonferansen på Mercell 

 

Les mer om innovative anskaffelser og dialogkonferanser

Sist oppdatert: 30. august 2021