Min side Meld fra
Kontakt oss

De oransje skolesekkene er forsinket

På grunn av leveranseproblemer så er årets oransje skolesekker forsinket. Sannsynligvis er de ikke på plass før i september.

Verdenssituasjonen vi nå opplever gir leveranseutfordringer. Fredrikstad kommune har derfor fått beskjed fra vår leverandør av skolesekker at disse er forsinket og ikke vil nå frem til skolestart august 2022. Skolesekkene ble bestilt allerede i januar. Men det er uvisst når leveransen kan skje, og kommunen kan derfor sannsynligvis ikke levere ut sekker til høstens 1. klassinger før i september.

- Vi vet mange har regnet med denne sekken og sikkert gledet seg til å bruke den. Men med leveranseutfordringer så lar det seg dessverre ikke gjøre å rekke skolestart. Vi beklager at denne beskjeden kommer så tett inntil skolestart. Vi håpet i det lengste at leveransen skulle rekke skolestart, sier etatssjef for skole, Marit Mundahl.  

Den oransje sekken til førsteklassingene er vært en viktig del av trafikksikkerhetskampanjen som kjøres hver høst i forbindelse med skolestart, og vi beklager at sekkene i år er forsinket. De vil bli levert ut til skolene så fort de ankommer.

- Kanskje barnehagesekken kan gjøre nytten i ytterligere noen uker, i stedet for å kjøpe ny, avslutter Mundahl.

Sist oppdatert: 09. august 2022