Dampskipsbrygga oppgraderes

Dampskipsbrygga stenges for biltrafikk i anleggsperioden og p-plassen avvikles.

Dampskibsbrygga skal oppgraderes til å bli et nytt byrom tilrettelagt for små og store arrangementer og som oppholdssted og møteplass for å nyte byens puls i det daglige.

DampskipsbryggaDette betyr:

• Dampskipsbrygga avvikles permanent som parkeringsplass fra torsdag 25. oktober.
  • Dampskipsbrygga stenges for biltrafikk mellom krysset Storgata/Dr.Giebelhausens gate og Bankbrygga ved Elvebredden kafé og pizzeria (det gamle Linbusskuret) fra mandag 29. oktober til midten av juni 2019. Omkjøring skiltes.
  • Dampskipsbrygga er åpen for fotgjengere, syklister, beboere, forretninger og andre virksomheter.
  • MC-parkeringen på Dampskipsbrygga flyttes midlertidig til Dr.Gielbelhausens gate.

Dampskipsbrygga skal etter planen være klar til Glommafestivalen i juni og oppgraderes med smågatesten og storgatesten i granitt, sittebenker, trær, beplantning, HC-parkering, MC-parkering og sykkelparkering.

Sist oppdatert: 24. oktober 2018