Daglig leder ansatt i Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS

​Arild Mortensen er ansatt som administrerende direktør i selskapet.

Arild Mortensen

- Det er med stor glede vi kan annonsere at vi har ansatt en administrerende direktør i selskapet. Mortensen har solid erfaring fra eiendomsbransjen og vi er sikre på at han både har den faglige tyngden og det lokale engasjementet som skal til for å lykkes med å gjøre selskapet til en foretrukket samarbeidspartner og utvikler i Fredrikstad, sier styreleder Eva Hagen.

Arild Mortensen sier at han lenge har vært fristet av tanken på å få jobbe med eiendoms- og byutvikling i én og samme by, og aller helst Fredrikstad, og at denne jobben var en unik sjanse til å nettopp kunne gjøre det. Han uttaler videre at det er med ydmykhet og stor iver han går løs på oppgaven med å utvikle et eiendomsselskap som skal bidra i videreutviklingen av Norges mest attraktive by.

- Mine ambisjoner for Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS er at selskapet i løpet av de nærmeste årene skal bli en aktør å regne med, og som sammen med de andre dyktige eiendomsaktørene i byen skal prege utviklingen av Fredrikstad, sier Mortensen.

Arild Mortensen kommer fra stillingen som eiendomsdirektør i Skolt-konsernet, og han tiltrer stillingen som administrerende direktør i Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS over sommeren.

Om Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS:

Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS ble vedtatt opprettet gjennom vedtak i bystyret i Fredrikstad kommune 23.6.2018, og høsten 2018 ble selskapsstrukturen etablert. Selskapet består av et morselskap som er et holdingselskap - Fredrikstad kommune eiendomsutvikling AS og til sammen 13 datterselskap. 12 av datterselskapene eier en eiendom hver, mens det 13 selskapet har øvrige eiendommer lagt inn i seg. Det er til sammen 27 eiendommer som er overført fra Fredrikstad kommune til utviklingsselskapet.

Sist oppdatert: 06. mai 2019