Min side Meld fra
Kontakt oss

Inger Hegna tilsatt som kommunedirektør

Inger Hegna hadde mandag 3. juni sin første arbeidsdag som kommunedirektør i Fredrikstad kommune. (Foto: Mona Hauglid).

-Jeg er glad for at Inger Hegna har takket ja til kommunedirektørstillingen i Fredrikstad kommune. Med Inger Hegna får Fredrikstad kommune en leder med faglig tyngde og verdifull erfaring fra kommunal sektor, sier ordfører Arne Sekkelsten.

Inger Hegna_Foto-Mona-Hauglid-web.jpg
Inger Hegna (foto: Mona Hauglid).

Inger Hegna kommer fra stillingen som kommunedirektør i Arendal kommune. Hun har lang erfaring fra arbeid med kommunal sektor, først som seniorrådgiver/partner i Agenda Kaupang fra 2013 til 2019, hvor hun arbeidet med strategi, omstillings- og endringsprosesser, innovasjon og prosessforbedringer for virksomheter i offentlig sektor, og med særlig vekt på kommuner.

Fra 2019 har hun vært ansatt som kommunedirektør. Hun var gjennom en kommunesammenslåing i Aurskog Høland, og fra 2023 og inntil nylig har hun vært ansatt som kommunedirektør i Arendal kommune.

Hegna har også bakgrunn fra privat næringsliv, blant annet med erfaring som banksjef i DnB og direktør i SEB.

Utvalg for arbeidsgiveroppfølging av kommunedirektøren var enstemmig i sin konklusjon om å anbefale å innstille Inger Hegna som kandidat til stillingen som kommunedirektør i Fredrikstad kommune. Innstillingen ble behandlet av bystyret i Fredrikstad kommune torsdag 23. mai.

 

Sist oppdatert: 03. juni 2024