Bruk refleks – få gratis kinobilletter til Den Store Kinodagen!

Det er høst, mørke morgener og kvelder og høysesong for refleks. Bruker DU refleks? Fredrikstad kommune og Fredrikstad Kino feirer alle som bruker refleks med å dele ut gratis kinobilletter til Den Store Kinodagen lørdag 6. november.

Vi har satt opp tre filmer i største sal på kinoens store festdag, og gir bort alle billettene til flinke refleksbrukere!

Alt du trenger å gjøre for å sikre deg billetter er å ta på deg refleks og dra til kinoen. Vis frem refleksene dine og få gratisbilletter!

Billetter kan hentes på kinoen fra fredag 29. oktober.

Billettluka er åpen:
Mandag – fredag kl. 11.30 – 23.00
Lørdag kl. 12.00 – 23.00
Søndag kl. 12.00 – 21.30

Vi deler 2 fribilletter pr. person med refleks. Førstemann til mølla! Vi deler ut 1.000 billetter, så det kan være lurt å være tidlig ute!

Her er filmene du kan velge mellom på Den Store Kinodagen lørdag 6. november:
12.00 Clue: Maltesergåten (9 år)
14.00 Familien Addams 2 (6 år)
15.45 Boss Baby - Familiebedriften (6 år)

Vil du vite mer om hvorfor refleks er viktig og hvordan du bruker refleksene riktig? Trygg Trafikk har samlet alt du må vite om refleks på www.tryggtrafikk.no/refleks

Her er noen av tipsene deres:
Refleks er den billigste livsforsikringen du kan ha! Bruk refleks så du blir synlig i trafikken. Vi anbefaler at du bruker refleks som beveger seg når du går, og at du bruker to reflekser slik at du er synlig fra flere kanter.

Slik bruker du refleksen riktig:
1. Fest refleks på alle jakker og bagger
2. Bruk refleks som beveger seg når du går, de synes best
3. Heng refleksen i knehøyde
4. Bruk to reflekser slik at du er synlig fra alle kanter
5. Sjekk at refleksen ikke er veldig ripete – da virker den dårligere

Refleks

Sist oppdatert: 29. oktober 2021

Har du spørsmål rundt korona, send en epost til postmottak@fredrikstad.kommune.no, eller ta kontakt med Servicetorget.