Bli med på feiring av Fredrikstads bursdag

I fjor ble byen vår 450 år og vi feiret hele året. I september er det bursdag igjen når Fredrikstad blir 451. Bli med på feiringen – en helg med massevis av barne- og familievennlige aktiviteter.

(Foto: Trine Sirnes)

Kulturnatt

Fredag 14. september fylles byen masse aktiviteter da det inviteres til Fredrikstads fjerde Kulturnatt Fredrikstad. Det er duket for et hav av arrangementer denne dagen med alt fra teater, dans, film, konserter, utstillinger, verksteder og mye mer! Alle arrangementer er gratis i byen under Kulturnatt og det vil være noe for både små og store. For fullt program anbefaler vi å ta en titt på

www.fredrikstad.kommune.no/kulturnatt. Du kan også hente program følgende steder: Blå Grotte, Fredrikstad Kino, biblioteket, eller servicetorget på Rådhuset.

Barnas Isegran

Søndag 16. september er det Barnas dag på Isegran! Gled deg til å møte spennende aktører og være med på masse aktiviteter, som Redningsbåten Elias, hoppeslott, pil og bue, vulkanutbrudd og mye mer! Arrangementet varer fra 12:00 – 16:00 og det blir show kl 13:00.

Feiring av Frederiks dag på Elingaard Herregård

Søndag 16. september ønsker Østfoldmuseene, Fredrikstad museum og Fredrikstad kommune velkommen til markering av byens fødselsdag! Det blir bl.a. krokusplanting for byens barn, tale fra ordføreren kl. 13, Bendik Riis-utstilling i Østfløya og åpen herregårdskafé i salongen. Hvis været er fint, kan du kose deg med kaffe og kaker ute, la barna delta i fejakt i hagen, og leke i pilehagen og huskeparken. Arrangementet varer fra kl. 12:00-16:00, og inngang er gratis.

Sist oppdatert: 06. september 2018