Min side Meld fra
Kontakt oss

Bli deltidsbrannkonstabel på Hvaler

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
På Hvaler søkes etter nye deltidsbrannkonstabler for å øke beredskapen og gjøre kommunen til et tryggere sted å bo.
ØVELSE: Brannkonstabel Vegard Bogen ved nedbrenning av en gammel hytte på Hvaler.
ØVELSE: Brannkonstabel Vegard Bogen under nedbrenning av en gammel hytte på Hvaler.

– Du vil aldri helt vite hva slags hendelser du vil møte på, da ingen av dem er like. Dette er en utfordrende og variert jobb som krever både fysisk og mentalt pågangsmot, sier brannkonstabel Vegard Bogen.

Jobben er utfordrende og variert, og krever både fysisk og mentalt pågangsmot. Samtidig gir den også muligheten til å gjøre en forskjell i lokalsamfunnet.

– Vi er en viktig ressurs for innbyggerne på Hvaler, og det føles godt å kunne hjelpe når det virkelig gjelder, fortsetter Bogen.

Fredrikstad brannvesen er ansvarlig for brannberedskapen i Hvaler kommune. Brannsjef Stein D. Laache understreker viktigheten av å rekruttere personer som allerede bor i kommunen og har god lokalkunnskap:

– Vi ser etter kandidater som bor på Hvaler og helst jobber der også, da dette øker sjansene for å være tilgjengelig ved behov, sier Laache.

Han oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

Laache peker også på behovet for å øke beredskapen i kommunen. Det er nå 2-4 deltidsstillinger ledige ved avdeling Hvaler. 

– Det er viktig for oss å ha tilgjengelige mannskaper i kommunen for å kunne rykke ut raskt ved hendelser og ulykker, fortsetter han.

Hvis du er motivert, i grei fysisk form, innehar førerkort klasse B, og er villig til å gjennomgå opplæring, kan du være kvalifisert til å bli deltidsbrannkonstabel på Hvaler. Du vil lære alt du trenger å vite for å utføre jobben på en trygg og effektiv måte, og du vil være en del av et sterkt fellesskap som jobber for å gjøre Hvaler til et tryggere sted å bo.

Finn stillingsannonsen her:

https://stilling.fredrikstad.kommune.no/recruitment

Sist oppdatert: 21. april 2023