Bestill oppringning fra koronatelefonen

Du trenger ikke lenger ringe koronatelefonen for timebestilling og koronaspørsmål, nå kan du be om å bli oppringt ved å fylle ut skjema her.

– Vi har til tider hatt mange i kø for å få snakke med noen på koronasenteret. Det forstår vi at er frustrerende. Vi har derfor laget en ny løsning der de som tror de bør testes kan fylle ut et skjema med kontaktinformasjon så tar koronasenteret kontakt og avklarer om det er behov for test, og avtaler eventuelt tidspunkt for testing, sier kommuneoverlege Anne Kristine Nitter i Fredrikstad kommune.

Nitter forteller at alle som sender inn skjemaet, vil få en telefon eller epost fra koronasenteret i løpet av 24 timer.
(merk red: pr 7.september er tilbakemeldingstiden lenger enn 24 timer.)

– Det er da viktig å svare på telefonen selv om det er ukjent eller skjult nummer, understreker Nitter.

Bestill oppringing fra koronasenteret: https://skjema.fredrikstad.kommune.no/0106/korona

Det vil fortsatt være mulig å ringe koronasenteret, men alle oppfordres sterkt til å velge velge én av kanalene – ikke ring hvis du har sendt inn skjema.

Koronatelefonen: 69 38 11 08 (telefontid hverdager kl. 08.30–15.00, helg kl. 10.00–16.30).

Sist oppdatert: 04. september 2020