Min side Meld fra
Kontakt oss

Barnehage med i internasjonalt prosjekt

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Digitale verktøy i barnehagen er tema når Kiæråsen barnehage deltar i et internasjonalt prosjekt sammen med barnehager i Latvia og Estland.

9.-14. mai var barnehagen på besøk i Latvia der de fikk se hvordan den latviske barnehagen brukte digitale verktøy. I september 2022 skal vi besøke Estland og i oktober 2022 kommer barnehagelærere fra Latvia og Estland på besøk til Fredrikstad.

Kiæråsen barnehage deltar i «Digital WE», et Nordplus-prosjekt, hvor de deler og erfarer bruk av digitalt verktøy i barnehagen. Barnehager i Latvia og Estland er også med i dette prosjektet.

Nordplus er Nordisk Ministerråds mobilitets- og nettverksprogram for utdanningsområdet i de nordiske og baltiske land inklusiv selvstyreområdene Åland, Færøyene og Grønland. 

Programmet har som formål å styrke og utvikle nordisk utdanningssamarbeid og bidra til å skape et felles nordisk og baltisk utdanningsområde.

På bildet ser du fra venstre: Steffen Nordahl Jørgensen, Synnøve Langbakken, Eli Tronsaune Gulbrandsen, Elvira Uustalu, Agris Dobrovolskis, Indra Buse, Kadri Tikker og Kristiina Aruste. Prosjektnummer: NPJR-2021/10007

 

Sist oppdatert: 14. juni 2022