Arrangerer aktiviteter til minne om Erling Johansen

24. november i år ville Erling Johansen fylt 100 år, i den forbindelse arrangerer Østfoldmuseene/v Fredrikstad museum og Fredrikstad kommune v/Kulturetaten en rekke aktiviteter i løpet av 2019.

Erling Johansen
Erling Johansen, Foto: Ragnar Utne

Erling Johansen var rørlegger av utdannelse og en selvlært arkeolog som ble født 24. november 1919 i Fredrikstad. Han var blant annet medlem i Det Norske Videnskaps-akademi, ridder av St. Olavs orden, og bestyrer på Universitetet i Oslos arkeologiske stasjon på Isegran i mer enn 25 år.

Allerede torsdag 09. mai kan du delta på årets første aktivitet:
Historisk vandring på Hunnfeltet i Borge, ledet av landskapsarkitekt Lars Ole Klavestad, i regi av Østfoldmuseene v/Fredrikstad museum.

Senere i høst, 12. september, er det planlagt en vandring i Erling Johansens fotspor på Kråkerøy, med Petter Ringen Johannessen.

Flere aktiviteter vil bli annonsert gjennom året, så følg med!