Min side Meld fra
Kontakt oss

Gjev pris til Korona- og vaksinasjonssenteret

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
De ansatte og lederne ved Fredrikstad kommunes korona- og vaksinasjonssenter ble i ettermiddag kåret til årets navn i Fredrikstad av Fredriksstad Blad.

Årets navn 2021 korona og vaksinasjonssenteret med redaktør.jpg

Ansvarlig redaktør René Svendsen i Fredriksstad Blad gratulerer Korona- og vaksinasjonssenteret til Fredrikstad kommune med prisen "Årets navn 2021". Virksomhetsleder Heidi Veland (f.v) og teamlederne Lene Haugesten Nymo, Inger Johanne Bråten og Christina Hjorth Tollefsen mottok prisen på vegne av alle ansatte ved senteret.

Det ble en særdeles hyggelig avslutning på arbeidsdagen for de ansatte ved korona- og vaksinasjonssenteret den andre onsdagen i desember. Rett etter klokken 1600 troppet redaktør, fotograf og journalist fra Fredriksstad Blad opp og overrakte prisen «Årets navn i Fredrikstad 2021».

– Dette var en veldig hyggelig overraskelse og en fin anerkjennelse av jobben vi gjør. Jeg blir nesten litt rørt. De ansatte her gjør en kjempejobb og står på mer enn vi kan forvente, sa leder av senteret, Heidi Veland.

40 prosent av stemmene
Det var mange gode kandidater med i finalen, men det var aldri noen tvil om hvem som kom til å få flest stemmer. Hele 40 prosent av stemmene gikk til senteret de aller fleste i Fredrikstad har fått et forhold til det siste året.
Ansvarlig redaktør Rene Svendsen i Fredriksstad Blad sa de hører svært få klager fra folk.

– Og det er veldig bra gjort når det dere tilbyr er en vattpinne i nesa og halsen og et stikk i armen. Den prisen her har dere virkelig fortjent!

Kommunedirektør i Fredrikstad kommune, Nina Tangnæs Grønvold, er stolt av prisen.

– Dette er velfortjent og en god inspirasjon for de ansatte til å fortsette den gode jobben de gjør. Gratulerer til alle dyktige ansatte og ledere ved korona- og vaksinasjonssenteret.

Sist oppdatert: 08. desember 2021