Min side Meld fra
Kontakt oss

Åpner Kafé Kongsten

Mandag 21. februar åpner kafeen i Kongstenhallen. Åpningen markeres med konkurranser og aktiviteter for barna.

kongstencafe.jpg

– Nå kan besøkende igjen få kjøpe seg en matbit når de er innom oss. Dette har vi gledet oss til, sier daglig leder for offentlige bad i Fredrikstad kommune, Glenn Andersen.

Kafé Kongsten åpner dørene mandag 21. februar, klokken 1200. På åpningsdagen er det lagt opp til flere aktiviteter for barn og unge.

– Åpningsdagen er første dag av skolens vinterferien så vi håper foreldre eller besteforeldre vil benytte muligheten til å ta med seg barna innom. Det blir tegnekonkurranse, pynting av muffins, ansiktsmaling, spill og en egen lesekrok med bøker vi har fått låne fra biblioteket, forteller Andersen.

Fredrikstad kommune har ansatt Janne Iselin Dybdahl-Ihlen som kaféansvarlig. Dybdahl-Ihlen har erfaring fra Café Cicignon og har bakgrunn som mange års konditorlærling, har utdannelse i næringsmiddelkjemi og har de siste årene jobbet som kokk på ved Åsebråten barne- og ungdomspsykiatriske klinikk. Denne erfaringen er en god ballast å ha med seg når Kafé Kongsten ikke bare skal etableres men også utvikles i årene som kommer.   Dybdahl-Ihlen sier at menyen ikke er hogd i stein ennå.  

– Vi kommer til å tilby både noen sunne alternativer og noen søte fristelser. På åpningsdagen blir det en forslagskasse der gjestene kan fortelle oss hva de ønsker seg på menyen til Kafé Kongsten, forteller hun.  

Åpningstidene til cafeen blir til å begynne med 1200-1800 hver dag. Fredrikstad kommune er i prosessen med å ansatte flere medarbeidere til Kafé Kongsten i ukene som kommer og åpningstidene blir da utvidet. Åpningstidene vil også bli tilpasset den aktiviteten som er i hallen og hva som er behov og etterspørsel.

Sist oppdatert: 17. februar 2022