Aktiviteter for barn og unge i sommer

Her ser du hva som skjer for barn og unge i Fredrikstad i sommer.

Ilustrasjonsfoto - barn som leker

Fredrikstad kommune forsøker å samle alt av tilbud for barn og unge i kommunen i sommer - aktiviteter, ferieklubber, leir og sommerskoler. Mangler vi noe på lista? Send informasjon til tinjoh@fredrikstad.kommune.no . Oversikten oppdateres fortløpende.

Friluftsskole med overnatting

Arrangør: Oslofjordens Friluftsråd og Fredrikstad kommune
Når: 13. august -16.august
Hvor: Pernes
Alder: 10-13 år
Pris: 800,-
Påmelding/frist: https://www.deltager.no/friluftsskole_fredrikstad_13082019

LOUD! Jentenes bandleir

Når: Uke 1: 22.- 28. juni, uke 2: 30. juni - 6. juli
Hvor: Haugetun Folkehøyskole
Alder: 11 - 17 år
Pris: kr 3500, og 2000 fra første søsken. Familier med vanskelig økonomi kan be om redusert eller ingen deltakeravgift. Mail ida@jmn.no om det gjelder deg.
Påmelding/frist: Påmelding frem til leiren er full
Annen relevant info:  Leiren er for jenter og transpersoner. Les mer om leiren på http://www.loudcamp.com eller ta kontakt med ida@jmn.no for mer informasjon.

Fotball og håndball på Rolvsøy IF

Pris: Gratis å delta og åpent for alle!
Når: Uke 26, Mandag 24.06- Torsdag 27.06, kl. 10-13
Uke 33, Mandag 12.08- Torsdag 15.08  kl. 10-13
Hvor: Rolvsøy Arena Alder: Barn f. 2011 og eldre
Diverse: Ingen påmelding. Bare å møte opp! Får frukt og «smoothie».  Ungdommer stiller som instruktører. Både fotball og håndball
Kontaktperson: Trond «Kurte» Andreassen, 95113830

Afrikansk og moderne dans

Når: Mandag 24. til og med torsdag 27, kl 10:00-14:00
Hvor: Kulturskolen i Fredrikstad Alder: 10-12, 13 og oppover
Pris: Gratis
Påmelding/frist: Påmelding ved å sende mail til: kulturskolen@fredrikstad.kommune.no, først til mølla
Annen relevant info: instruktørene er unge dansere fra Mosambik og Fredrikstad.

Forskerfabrikkens sommerskole

Pris: 2995 kroner
Når: Uke 32
Hvor: Høgskolen i Østfold, avd. Fredrikstad
Påmelding: Logg inn på www.forskerfabrikken.no, velg fylke, velg kurs
Annen relevant informasjon: Mer informasjon på www.forskerfabrikken.no

Arbeiderbevegelsens rus- og sosialpolitiske forbund

Ferieklubben for barn og ungdom arrangerer følgende leire

Uke 27. Enslige forsørgere med barn på Solbukta – FULLT

Uke 28. mandag til søndag: Barn 6 til 12 år på Ullerøy – løpende påmelding

Uke 29. mandag til søndag: Ungdom 13 til 17 år på Ullerøy FÅ LEDIGE PLASSER

Uke 30. mandag til søndag: Barn 6 til 12 år på Strandstua – løpende påmelding

Oppholdet er gratis, men reise til og fra leirstedet må dekkes av den enkelte. Tilbudet er i utgangspunktet forbeholdt de som har få eller ingen tilbud i løpet av sommeren.

Kontakt Trine på telefon 47 45 55 32 (8-15) eller mail post@arbef.no for mer info

Ferie for alle - Byferie i Fredrikstad 2019

Når: 22. - 26. juni
Hvor: Aktivitetsbyen Camping
Alder: 9 - 13 år
Pris: Gratis
Påmelding/frist: 10. mai
Annen relevant info: Byferie der vi bor i flotte og moderne campinghytter ved Kongsten. Vi skal bade, gå på kino, se FFK spille kamp, ha grillkveld, spille minigolf, være med på idrettsskole og mye mer. Kontaktperson: Nils Malcolm, Mob: 95779006, E-post: m_nils@hotmail.com

Rusfri festival for barn og ungdom

Når: 9. august
Hvor: Rolvsøy Arena
Alder:1. Kl- 10. Kl
Pris: gratis
Påmelding/frist: ingen, bare møte opp
Annen relevant info: Ulrikke fra Stjernekamp, dansecrew, buktaler med Kalle Kanin (norske talenter) lokale ungdomsband.

Rideleir

Når: uke 26 og 27
Hvor: Fredrikstad ridesenter
Alder: 6-100 år
Pris: 3500kr
Påmelding/frist: 1 juni
Annen relevant info: Deltagerene på rideleir får lunsj, drikke og frukt hver dag. Kontakt: Silje Brakken Eidsaunet, mobil 92640069

Piratleir

Når: uke 26 (24-28 juni) og uke 27 (1-5 juli)
Hvor: Kongsten fort, oppmøte: Enden av W. Blakstads gate
Alder: 1-4 klasse
Pris: 1150,- per uke, inkluderer inngang på Kongstenbadet, aktiviteter, materiell, frokost, lunsj og frukt.
Påmelding/frist: www.piratleir.no, påmeldingsfrist: 08. juni. Førstemann til mølla! Det er begrenset antall plasser. Påmeldingen stenges ved fulltegning løpende, førstemann til mølla – men senest 8. juni. Ved påmelding får du deltagerbekreftelse og informasjonsbrev på e-post.
Annen relevant info: Piratene inntar Kongsten Fort hvor de blir delt inn i grupper og får sin egen sjørøverleder. Gjennom uken har vi ulike leker, konkurranser og andre aktiviteter som til slutt fører oss frem til skatten på fredag! På veien skal vi selvsagt innom Kongstenbadet og ta en dukkert. Vi har opplegg fra mandag til fredag med samme program begge uker. Åpningstider: 07.30 - 17.00, med kjernetid 09.00 - 16.00

Sommerklubb på Kongsten Fort

Når: uke 26 (24-28 juni) og uke 27 (1-5 juli)
Hvor: Kongsten fort, oppmøte: Enden av W. Blakstads gate, 1630 Gamle Fredrikstad
Alder: 5.-7. klasse klasse
Pris: 1400,- per uke, inkluderer ulike aktiviteter, utflukter, materiell, frokost og lunsj.
Påmelding/frist: www.piratleir.no, frist 08. juni. Førstemann til mølla! Det er begrenset antall plasser. Påmeldingen stenges ved fulltegning. Ved påmelding får du deltagerbekreftelse og informasjonsbrev på e-post.
Annen relevant info: Når skolene tar ferie, starter moroa på Kongsten Fort. Fredrikstadspeiderne arrangerer sommerleir med hovedvekt på aktivt friluftsliv. Deltakerne på sommerleir er også med på aktiviteter utenfor leirområdet. Vi drar på flere utflukter, og det blir mulighet for overnatting ute en natt for de som ønsker det. Åpningstider: 07.30 - 17.00, med kjernetid 09.00 - 16.00. (Frokost serveres frem til kl. 08.45)

Skutefesten The Tall Ships Races Fredrikstad

Når: 11.-14. juli
Hvor: Fredrikstad sentrum