Min side Meld fra

Advarer mot utrygg is

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
Brannvesenet oppfordrer folk til å unngå å ferdes på islagte vann i Fredrikstad-distriktet. Isen er ikke trygg.

Iskvaliteten er ikke god nok

Klarvær og kuldegrader gjør at det kan friste med fritidsaktiviteter som skøyteløping og fisking på islagte vann. Jørn Krogfoss i Fredrikstad brannvesen oppfordrer imidlertid folk til å la være å gå ut på naturfrossen is.

- Det er veldig risikofylt å bevege seg ut på isen nå. Selv om vi har hatt flere dager med kuldegrader, er ikke iskvaliteten god nok.

Han peker på at vannet fortsatt holder en varm temperatur, til tross for kuldegrader.

Kunstis på Værstebanen

Har du lyst til å stå på skøyter kan du ta turen til kunstisbanen på Værste. Kommunen har sprøytet, og banen er åpen for alle.

Sist oppdatert: 03. desember 2021