Min side Meld fra
Kontakt oss

50 sommeraktiviteter for barn og unge

Vi kaller det «en sommer å glede seg til», og sammen med over 40 ulike aktører i Fredrikstad har vi fått på plass sommeraktiviteter for enhver smak. De fleste aktivitetene er gratis, og nå er det åpent for påmelding!

Fredrikstad kommune mener alle barn og unge burde ha en sommeraktivitet å gå til. Derfor er det igjen klart for «en sommer å glede seg til», der lokale arrangører og aktører har trådt til med frivillig innsats og støtte fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet. Til sammen er det nå godt over 50 aktiviteter for barn fra 6 år og oppover tilgjengelig på kommunens nettsider.

Stort mangfold av aktiviteter

Aktivitetene spenner seg fra svømming på Kongsten, danse- og sirkusaktiviteter, fotball, kulturvandring i byen vår, turning, gaming og mye mer. Sommeraktivitet i Fredrikstad er et prosjekt i samarbeid mellom Aktive Fredrikstad, Kulturetaten og Utdanning og oppvekst. Tusen takk til alle aktører og frivillige som stiller opp med et mangfold av tilbud!

Meld deg på

Gå til nettsiden for sommeraktiviteter for å få oversikt og melde deg på. Barn og unge kan melde seg på flere aktiviteter, og de fleste aktivitetene er gratis. Maks egenandel er 400 kroner per uke. Om du har spørsmål anbefaler vi å sjekke ut våre «ofte stilte spørsmål».

Sist oppdatert: 08. mai 2023