34 nye koronatilfeller i Fredrikstad

Det er registrert 34 nye smittetilfeller i Fredrikstad mandag 9. november

31 er bekreftet nærkontakter til kjente smittetilfeller, en er smittet i utlandet, det jobbes fortsatt med å fastslå smittevei for de to siste tilfellene.

Totalt 159 smittede i Fredrikstad kommune de siste 14 dagene (siden 25. oktober). Totalt 571 smittede siden mars 2020.

–Som flere andre steder i landet har vi de siste ukene opplevd kraftig smitteøkning i Fredrikstad. Jeg vil nå oppfordre hele Fredrikstad-samfunnet til å stå sammen om å begrense koronasmitten. Dette er en krevende situasjon, som uroer og preger mange av oss. Nå blir det ekstra viktig at vi følger opp og bryr oss om hverandre, selv om vi skal være mindre fysisk sammen enn vanlig, sier ordfører Jon-Ivar Nygård.

Fredrikstad kommune vurderer fortløpende tiltak for å redusere smittetrykket i samfunnet.

Sist oppdatert: 09. november 2020