Min side Meld fra

3. desember – Internasjonal dag for funksjonshemmede

Artikkelen du leser er over to uker gammel. Informasjonene kan være utdatert. Se siste nytt fra kommunen på: Aktuelt
3. desember er FNs internasjonale dag for funksjonshemmede. Dagen skal bidra til bevisstgjøring om situasjonen for mennesker med nedsatt funksjonsevne og stimulere til tiltak som kan gi like muligheter til alle mennesker – uansett funksjonsevne.
«Alle skal med» har Råd for personer med funksjonsnedsettelse i Fredrikstad satt som parole for dagen.

Dagen starter kl. 10.30–13.30 med en stand i Torvbyen med representant fra Råd for personer med funksjonsnedsettelse, og Arbeid-/aktivitetstilbud, Tjenester til funksjonshemmede. Arrangører i tillegg er Norges Handikapforbund og SAFO ØST.
Videre program:

· 17.00 Samling foran Rådhuset
· 17.05 Appell ved Celina Sjøberg, Rådsmedlem og medlem i HBF
· 17.15 Fakkeltog til Litteraturhuset – HUSK AVSTAND
· 18.00–20.00 Litteraturhuset – med konferansier Gabriel Wilhelmsen Hoff, NHFU
- Ordfører Siri Martinsen
- Ellen Merete Knudsen, forbundsleder Landsforening for kvinner med bekkenleddsmerter
- Karl Haakon Sævold, styreleder i stiftelsen SOR
- «Bli med dansen»
Pause – kaffe og kaker
- Karianne Hjørnevik Nes, NFU
Arrangementet på Litteraturhuset blir strømmet på https://fb.me/e/1AWjS3DA4 og Fredrikstad kommunes facebookside.

HOLD AVSTAND – GJERNE 1 METER
Sist oppdatert: 30. november 2021