Min side Meld fra
Kontakt oss

– Sosial aktivitet er det viktigste for meg

Hun jobber med å få folk ut til å bruke både kultur og natur mer aktivt. Møt reiselivssjefen i Visit Fredrikstad og Hvaler i denne podkasten.

Her kan du høre hele podkasten med Maya Nielsen og Anne Skauen.

Hun snører ikke på seg joggeskoene så ofte og trives bedre i miniskjørt enn treningstøy. Men Maya Nielsen har alltid vært aktiv likevel med mye jobbing på mange arenaer.  

– Jeg drev tre-fire restauranter, bygde en haug med kulturscener, fikk fire unger, var leder i handelsstanden, satt opp svære kulturproduksjoner. Samtidig. Jeg har ikke tid til å trene da, sier hun mens hun går tur med programleder Anne Skauen i Aktive Fredrikstad.

– Men du må jo ha en vanvittig god helse for å klare alt det?

– Jeg har veldig lavt blodtrykk, det er sikkert det, sier hun og ler. 

Det handler mye om sosiale aktiviteter og møteplasser i sesongens siste podkast om bevegelse og aktivitet i hverdagen fra Aktive Fredrikstad. Du kan også høre hvordan reiselivsmarkedet har endret seg i forbindelse med pandemien. 

Dette er Aktive Fredrikstad

  • Et program der målet er å øke hverdagsaktiviteten og bevegelsen i befolkningen. Det skal føre til en ISO-sertifisering av Fredrikstad som en by i nettverket Global Active City.
  • Det er Fredrikstad kommune som har tatt initiativet og etablerer programmet.
  • Med tiden vil andre aktører bli med i et partnerskap. Høgskolen i Østfold er allerede partner og det jobbes med å få på plass flere.
  • Programleder for Aktive Fredrikstad er Anne Skauen.
Sist oppdatert: 16. mai 2022