Min side Meld fra
Kontakt oss

– Du kan være med på å forandre byen i løpet av en hektisk helg

Under The Tall Ships Races for tre år siden var Helge Hammeren ansvarlig for alle som jobbet frivillig. Nå er han i gang med å rekruttere frivillige som kan bidra når skutene inntar byen for fjerde gang neste sommer.


Helge Hammeren er ansvarlig for å rekruttere frivillige til The Tall Ships Races Fredrikstad. 


– Det er et flott arrangement, jeg kan ikke bruke nok superlativer, sier Hammeren, som selv jobber som frivillig i prosjektet.

Opplever arrangementet fra A til Å

– Hvorfor bør man melde seg som frivillig i The Tall Ships Races?

– For det første så er det kanskje det største arrangementet vi har her i byen. Du kan være med på å forandre byen i løpet av hektisk helg. Det er det utrolig morsomt å være med på, sier Hammeren.

– I tillegg får man muligheten til å oppleve hele arrangementet fra A til Å. Vi er opptatt av at de frivillige skal ha det bra, så det blir nok tid til å få med seg skutefesten i tillegg til å jobbe, utdyper han.

Stort spenn i arbeidsoppgaver

For å gjennomføre verdens største skuteregatta er dugnadsinnsatsen fra de mange frivillige viktig for en vellykket skutefest. Helge Hammeren forteller at det finnes mange muligheter til å bidra som frivillig.

– Vi trenger liasoner som kan være bindeledd mellom skutene og Fredrikstad, vertskap som kan bistå på frivilligbasen, servicesenteret og som infoguide. Vi trenger også hjelp under arrangementer, til sikkerhet og beredskap, renovasjon og kommunikasjon, sier Hammeren.

– For å være frivillig må man ha fylt 18 år, ellers krever vi ingen kvalifikasjoner eller forkunnskaper, fortsetter han.

Vil du bli frivillig?

Les mer på www.tallshipsfredrikstad.no og registrer deg på nettsiden, eller ta kontakt med Helge Hammeren på e-post helham@fredrikstad.kommune.no.

Sist oppdatert: 15. september 2022